Skip to content

Kunst, veggbilder & fotokunst til hjemmet, hytta eller kontoret.

Tanken bak Kunstfoto er enkel – etter å ha jobbet som fotograf og designer i mange år var jeg klar til å dele noe av egen foto og kunst. Det er mange som ønsker noe fint og unikt på veggen hjemme, på kontoret eller på hytta. Det er også masse klassisk kunst og fotografier som er gjort tilgjengelig for allmennheten, som jeg også lager remix av, som er fin å ha på veggen. En kan trykke kunsten på ulike materiale og formater slik at du få et unikt uttrykk. Alle produktene bli trykket i Norge.

Kunst og veggbilder

Jeg prøver å skape ulike kunst serier og et godt utvalget av ulike stilarter og størrelser å tilbyr, hvor du vil finne veggbilder og kusttrykk som passer for deg. Håper du finner kunst du identifiserer deg med, eller rett og slett bare synes er fint, eller som matcher interiøret i stua, soverommet, gangen, kontoret eller i hele huset! Bilder du opplever som dekorative, inspirerende, bilder som skaper glede, eller kanskje gir rom for ettertanke og refleksjon.

Oppdaterer sortimentet fortløpende med motiver og fotografier. Om du kaller det, poster, plakat, veggbilde, kunsttrykk eller reproduksjonser ser jeg på det som ekte kunst. Følg oss på gjerne på Instagram og Facebook for å holde deg oppdatert på siste nytt og gode tilbud.


Mvh. Terje Sollie

 

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet godtar du bruken av informasjonskapsler.  Les mer