Skip to content

Om Atelier Sollie

Atelier Sollie holder til på Søm i Kristiansand. Ønsket er å føre kunstnere og kunstinteresserte sammen, og bidra til et rikere og mer mangfoldig kunstmarked.

Tanken bak Atelier Sollie og kunstfoto.no er enkel – etter å ha jobbet som fotograf i mange år har jeg sett utrolig mange dyktige uoppdagede kunstnere og fotografer i Norge. Samtidig er det veldig mange som ønsker noe fint og unikt på veggen hjemme, på kontoret eller på hytta. Vi prøver å finner spennende og talentfulle kunstnere og fotografer, samt lete fram bilder fra verdens kunst-arv og tilgjengeliggjør den. En kan trykke kunsten på ulike materiale og formater slik at du få et unikt uttrykk.

Kvalitetskunst står lagret på kunstnerens arbeidsrom

Mangelen på gode utstillingsplasser og salgskanaler for profesjonelle kunstnere gjør at masse kvalitetskunst står lagret på kunstnernes arbeidsrom. Faktum er at mye kunst er utilgjengelig for folk flest. Mange kunstnere på Sørlandet får av ulike grunner ikke representert kunsten sin på galleriene.

Lokale fotografer & kunstnere på Sørlandet.

Vi ønsker spesielt å fokusere på kunstnere og fotografer fra Sørlandet. Når du kjøper et verk på hos oss, støtter du en lokal kunstner. For hvert salg, om det er maleri, foto, veggbilde, kunsttrykk eller grafiske tegninger så hjelper du en kunstner med å komme et steg nærmer drømmen om å kunne leve av kunsten sin. Alle produkter bli trykket i Norge.

Kunst og veggbilder

I utvalget av ulike stilarter og størrelser vi tilbyr, tror vi du vil finne veggbilder og kusttrykk som passer for deg. Vi håper du finner kunst du identifiserer deg med, eller rett og slett bare synes er fint, eller som matcher interiøret i stua, soverommet, kontoret eller på hytta. Bilder du opplever som dekorative, inspirerende, bilder som skaper glede, eller kanskje gir rom for ettertanke og refleksjon.

Vi oppdaterer sortimentet vårt fortløpende med motiv fra kunstnere og fotografer. Om du kaller det, poster, plakat, veggbilde, kunsttrykk eller reproduksjonser ser vi på det som ekte autentisk kunst. Følg oss på gjerne på Instagram og Facebook for å holde deg oppdatert på siste nytt og gode tilbud.

Mvh Terje Sollie.